välkomna tillbaka

KANSKE INTE HÖST ÄN, MEN VÄLKOMNA TILLBAKA!

VÄLKOMNA TILLBAKA!

Öppet igen och vi är tillbaka! Är ni? Har ni haft en bra sommar?

Vi är så taggade på att komma igång nu, problemlösare som vi är. En kombination av semesterledighet och våren som gått på halvfart gör nog att vi egentligen inte är taggade, utan GRYMT taggade! Vår unika kompetens i form av design, projektledning och grafisk produktion har “vilat” länge nog, nu ska vi igång på riktigt!

Hör av er till oss – om inte annat för ett förutsättningslöst möte.

DESIGN & FORMGIVNING
Vi har erfarna designers med kunskap om allt från konstruktion till funktion.
PROJEKTLEDNING
Våra projektledare är vana att driva en mängd olika typer av projekt = hela eller delar
Grafisk produktion
Vi producerar allt från visir, bildekor, tyger, ljudabsorbenter till fasadskyltar med mera.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

FLER NYHETER

trygghet - be safe
04 sep: Trygghet med Ratius

Trygghet är ordet på allas läppar i år. Skydd av alla olika slag är viktiga – i alla branscher. Vi har lösningarna för din verksamhet!

en ovanlig sommar
01 jul: En ovanlig sommar

Vilken märklig vår vi haft, och även början på den här sommaren. Inget har varitsom vanligt. Men vi hoppas att vi, och alla ni andra, repar oss från krisen!