trygghet - be safe

BE SAFE: Trygghet med ratius

Trygghet är a och o i höst

Trygghet är viktigare än någonsin tidigare. I en tid där ordet “skydd” finns med i var och varannan mening är vi redan framme vid version 2.0 av skyddsvisir till sjukvården.

En framtid med fokus på trygghet och skydd

Hur ser framtiden ut då? Ja, det är det ju ingen som vet, men ana kan vi – att säkerhetstänket kommer att finnas med oss lång tid framöver. Även i friska tider. Från skyddsvisir inom vården till plexiskydd (så kallade stänkskydd i butiker och allmänna lokaler) till dekaler med uppmaning till att hålla avstånd till transparenta roll-uper för att möjliggöra fysiska möten. Och fler behov och produkter kommer förmodligen att dyka upp.

Har ni ett behov av något specifikt? Bolla gärna med oss och kom på tidsbokat besök.

Vi har byggt upp en liten utställning med olika typer att skydd. Hör av er så berättar vi mer!

DESIGN & FORMGIVNING
Vi har erfarna designers med kunskap om allt från konstruktion till funktion.
PROJEKTLEDNING
Våra projektledare är vana att driva en mängd olika typer av projekt = hela eller delar
Grafisk produktion
Vi producerar allt från visir, bildekor, tyger, ljudabsorbenter till fasadskyltar med mera.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

FLER NYHETER

trygghet - be safe
04 sep: Trygghet med Ratius

Trygghet är ordet på allas läppar i år. Skydd av alla olika slag är viktiga – i alla branscher. Vi har lösningarna för din verksamhet!

en ovanlig sommar
01 jul: En ovanlig sommar

Vilken märklig vår vi haft, och även början på den här sommaren. Inget har varitsom vanligt. Men vi hoppas att vi, och alla ni andra, repar oss från krisen!