en ovanlig sommar

EN OVANLIG SOMMAR – MEN ÄNDÅ SOMMAR

Vilken märklig vår vi haft, och även början på den här sommaren. Inget har varit
som vanligt. Vi är så ledsna för de som drabbats hårt i krisen, från kunder till leverantörer och samarbetspartners. Håller tummar för att vi alla repar oss.

En ovanlig sommar kan bli en bra höst

Vi saknar er! Vi vill ut där igen – på mässgolvet eller kundmötet eller lunchen – träffa er, prata och hitta på nåt bra tillsammans. Vågar vi se ljuset i tunneln för just det? Ja, vi hoppas ju men vi är också ödmjuka inför läget vi befinner oss i, att det kan dra ut på tiden. Men när vi väl är på igen, då är vi på – redo och förberedda för en
kreativ höst, vinter och framtid. Kära kunder, kollegor, partners och besökare – då är det dags att vi gör underverk tillsammans igen.

Nu vill vi slutligen önska er en skön sommar – själva fäller vi ut solstolarna och stänger veckorna 28 t o m 31. Vi hörs veckan därpå!

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

FLER NYHETER

en ovanlig sommar
01 jul: En ovanlig sommar

Vilken märklig vår vi haft, och även början på den här sommaren. Inget har varitsom vanligt. Men vi hoppas att vi, och alla ni andra, repar oss från krisen!

Ljudabsorbenter
24 mar: Ljudabsorbenter

Ljudabsorbenter med trycket du vill ha. Dämpa ljudet och ekot på kontoret eller i konferensrummet med hjälp av ljudabsorbenter med de motiv du vill ha.

Norrtälje brandstation
22 okt: Vi har profilerat Norrtälje Brandstation

Inom kort slår Räddningstjänsten i Norrtälje upp portarna till den nya brandstationen – en av de modernare i sitt slag. Vi på Ratius Mässbyrå klev ombord på resan och gjorde det som vi är så bra på; ­att profilera. Från skiss till verklighet.