Scroll Top
en ovanlig sommar

EN OVANLIG SOMMAR – MEN ÄNDÅ SOMMAR

Vilken märklig vår vi haft, och även början på den här sommaren. Inget har varit
som vanligt. Vi är så ledsna för de som drabbats hårt i krisen, från kunder till leverantörer och samarbetspartners. Håller tummar för att vi alla repar oss.

En ovanlig sommar kan bli en bra höst

Vi saknar er! Vi vill ut där igen – på mässgolvet eller kundmötet eller lunchen – träffa er, prata och hitta på nåt bra tillsammans. Vågar vi se ljuset i tunneln för just det? Ja, vi hoppas ju men vi är också ödmjuka inför läget vi befinner oss i, att det kan dra ut på tiden. Men när vi väl är på igen, då är vi på – redo och förberedda för en
kreativ höst, vinter och framtid. Kära kunder, kollegor, partners och besökare – då är det dags att vi gör underverk tillsammans igen.

Nu vill vi slutligen önska er en skön sommar – själva fäller vi ut solstolarna och stänger veckorna 28 t o m 31. Vi hörs veckan därpå!

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

FLER NYHETER

Segers monter på Umami 2023
27 feb: Så skapar du mässans bästa monter

Skapa mässans bästa monter med hjälp av våra tips, uppdelade i 4 faser, som hjälper dig att hålla fokus på ditt mål att skapa bästa tänkbara mässmonter. I de fyra faserna delar vi med oss av mer än 50 års kunnande kring att projektleda mässmontrar och utställningar. Skriv ut listan för att spara till nästa mässplanering eller ta vår hjälp med helheten.

Ratius-tips-monter-1
15 feb: 5 tips för ett lyckat mässdeltagande

Är du inte en ninja i planering? Då ska vi göra det enkelt för dig genom 5 väldigt enkla tips som du kan följa för att få din mässmonter på banan. Från tidsplan till reflektion. Men om du istället vill ge dig på att bli(!) en ninja i monterplanering så kika istället på vårt senaste inlägg där du får helheten uppdelad i 4 faser!

Montersystem för alla typer av mötesplatser
17 dec: Montersystem för alla typer av mötesplatser

Med portabla system kan du på ett enkelt sätt skapa något unikt varje gång du använder det. Modulära och flexibla system bestående av lättviktsaluminium och tygprint. De passar lika bra som fondväggar i teamsmöte, som för den mindre säljaktiviteten i köpcentrumet eller för ditt utomhusevent.

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.