Scroll Top
Vaccinering smittsäkert

Vaccinering på ett smittsäkert sätt

Smittsäkra Vaccinationsbås

Nu är det äntligen full rulle med vaccinationerna. Vi fick förtroendet att tillsammans med Min Doktor designa och producera vaccinationsbås till Nordstan Köpcentrum i Göteborg. Båsen är klädda med material och grafik enligt grafiska manér – naturligtvis möjliga att desinficera. Kompletterat med tydlig kommunikation och hänvisning för smidigt och smittsäkert flöde.

Vaccination

modulära, flexibla ytor

Vi på Ratius hjälper er med att ta fram avdelare eller bås för att enklare och säkrare kunna genomföra vaccinering på ett smittsäkert sätt. Behöver ni flytta runt, eller ska ni vara i samma lokal under några månader? Med smidiga system kan ni på ett enkelt sätt skapa något unikt varje gång ni använder det. Modulära och flexibla system som passar lika bra för pop up-ytor i köpcentrumet som för mässmontern. Vi hittar lösningen som passar er bäst.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

FLER NYHETER

Segers monter på Umami 2023
27 feb: Så skapar du mässans bästa monter

Skapa mässans bästa monter med hjälp av våra tips, uppdelade i 4 faser, som hjälper dig att hålla fokus på ditt mål att skapa bästa tänkbara mässmonter. I de fyra faserna delar vi med oss av mer än 50 års kunnande kring att projektleda mässmontrar och utställningar. Skriv ut listan för att spara till nästa mässplanering eller ta vår hjälp med helheten.

Ratius-tips-monter-1
15 feb: 5 tips för ett lyckat mässdeltagande

Är du inte en ninja i planering? Då ska vi göra det enkelt för dig genom 5 väldigt enkla tips som du kan följa för att få din mässmonter på banan. Från tidsplan till reflektion. Men om du istället vill ge dig på att bli(!) en ninja i monterplanering så kika istället på vårt senaste inlägg där du får helheten uppdelad i 4 faser!

Montersystem för alla typer av mötesplatser
17 dec: Montersystem för alla typer av mötesplatser

Med portabla system kan du på ett enkelt sätt skapa något unikt varje gång du använder det. Modulära och flexibla system bestående av lättviktsaluminium och tygprint. De passar lika bra som fondväggar i teamsmöte, som för den mindre säljaktiviteten i köpcentrumet eller för ditt utomhusevent.

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.