Scroll Top
Ljudabsorbenter

LJUDABSORBENTER FRÅN RATIUS

tyst

Ekar det i ditt huvud ibland? Eko som i att kollegan bredvid skrattar lite väl högt eller för ett samtal med någon som verkar befinna sig på andra sidan jordklotet (där det givetvis är väldigt dålig täckning) eller som i att chefen har en ringsignal som kan väcka de döda …

Dämpat ljud för en bättre arbetsmiljö

Mm, svaret på “ekot” är ljudabsorbenter. För glädjen i kollegans höga skratt vill vi inte ta bort, bara dämpa en aning, som allt det andra. En cool grej är att vi kan printa vad du vill på just ljudabsorbenter … Och det är precis vad vi gjort till ett konferensrum hos Larm & Teletjänst – med motiv som för dem har anknytning till verksamheten.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.