Scroll Top

Säljande projektledare

I rollen som säljande projektledare kommer du att få driva hela kunduppdrag från idé till färdigställande. Det är en bred roll där du har stort ansvar för helheten kring kundunika mässmontrar, eventkoncept och utställningsmaterial. Som projektledare är du spindeln i nätet och leder projekten i mål genom att koordinera, leda och stämma av med alla som är involverade i projektet för att säkerställa att det fortlöper som det ska utifrån satt budget och tidsplan. Mässmontrar och events är ofta hårt styrda mot deadlines som till varje pris måste hållas, det är därför viktigt att du kan hantera stressade situationer.

Du leder projekten från början till slut; från att ta första kontakten med kunden och komma med kreativa idéer utefter kundens behov till presentation av offert, kalkyler, budget, inköp, intern produktion, övervaka byggnation och rivning samt följa upp med kunden efter leverans.

Rollen som säljande projektledare varierar över tiden då den också omfattar införsäljning av nya projekt. Periodvis kan den säljande delen i rollen vara dominerande, mycket beroende på hur mässåren ser ut. I andra perioder domineras rollen av projektledning av redan insålda projekt. Således gäller det att gilla båda delarna då vår organisation f.n inte består av strukturer med rena säljarroller.

Vem söker vi?

Är du en driven projektledare som ställer höga krav på leverans och kvalitet samt brinner för att skapa värde tillsammans med såväl kund som kollegor och samarbetspartners? Då ska du läsa vidare.

Vi söker dig som är driven och som älskar kreativ problemlösning. Vi tror att du är en person med sinne för ordning och reda och att du kan hålla många bollar i luften, samtidigt som du behåller fokus på viktiga deadlines. Du har lätt för att skapa nya kontakter och stärka befintliga relationer med kunder och därmed fördjupa och utveckla affärerna i linje med vår affärsplan.

Du kan se fram emot en varierande vardag med affärskontakter med många olika företag i flera olika branscher. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete med mässor, event och utställningar då det är viktigt att ha förståelse för processerna kring projekten. Vi ser gärna att du är tydlig i din kommunikation och en stark lagspelare som kompletterar vårt nuvarande team som består av erfarna kollegor inom design, produktion, konstruktion och logistik.

Om Ratius Mässbyrå

Ratius Mässbyrå erbjuder helhetslösningar inom skräddarsydda mässmontrar, eventproduktion, showrooms och roadshows samt portabla utställningar. Vi har idag ett brett tjänsteutbud som omfattar idé, design, projektering, produktion, byggnation, logistik och lagerhållning. Vi har en komplett maskinpark internt för grafisk produktion där vi har hand om hela kunduppdrag med skräddarsydda lösningar. På Ratius skapar vi sedan 50 år tillbaka, säljande mötesplatser som skiljer våra kunder från mängden, både internationellt och nationellt.

 

Vill du vara med på Ratius fortsatta resa? Då tycker vi att du söka rollen som säljande projektledare hos oss.  

Tjänsten är tills vidare med inledande provanställning.

Varmt välkommen med din ANSÖKAN

  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Norrtälje, Görla Industriområde
  • Kontaktperson och ansökan:
  • Sista dag för ansökan: 2022-12-01

Intervjuer sker löpande i takt med att ansökan inkommer så tveka inte att skicka in din ansökan omgående!

ÖPPETTIDER

Måndag – Torsdag: 07.00 – 17.00
Fredag: 07.00 – 15.00
Lunch: 11.30 – 12.15

DU HITTAR OSS HÄR

Gösvägen 9, 761 41 NORRTÄLJE
Telefon: +46 176 20 80 50 / +46 8 544 443 50
Email: info@ratius.se

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.